De frivillige
Uden dem - intet stævne.

Hvad laver de frivillige

Pr. 14.april 2015 ændres ledelsesstrukturen for Danish Cup stævnet af Landsstævnet i Amiga Spil Udvalget

Hvert år lægger vi mange timer i at få Danmarks vel nok største Amiga stævne op ad køre. Ingen af os modtager løn for vores arbejde, dog får vi en drikke billet eller 4 til stævnet :-).

Vi søger altid flere hjælpende hænder - skriv til Daniel Steensen for yderligere information. Danish Cup er et stævne som afholdes af Landsstævnet i Amiga Spil Udvalget, som er nedsat af Amiga Club Danmark a 27.maj 1993. Stævnet ledes af Daniel Steensen, som er stævneansvarlig, dog var Line Kornum stævneansvarlig i 2015 og 2016, da Daniel havde orlov.

Under stævnet:
Stævnet ledes af en ansvarsgruppe, med den stævneansvarlige som leder. Den stævneansvarlige har til sin hjælp en stævneleder, som står for crew, cafe og underholdning. Stævneledelsen har nogle dommerledere, til sin hjælp, som varetager Dommerfunktionen og dem som hjælper til der.

Før stævnet:
Op til stævnet, ledes stævnet af ansvarsgruppen med den stævneansvarlige som leder samt den udpeget af foreningen nedsatte Stævneproducent. Stævneproducentens arbejdsområder er defineret på denne side. Du kan læse herunder hvad de forskellige ansvarlige laver

Stævneansvarlig.
Den stævneansvarliges ansvarsområde før stævnet, er sammen med den nedsatte stævneproducent, at få stævnet j.f. reglerne om stævnet samt budget klargjort af til at kunne blive afholdt. Den stævneansvarlige skal sikre sammen med stævneproducenten af alle tilladelser, lokaler, mad-, og musikplan er på plads inden 30 dage før stævneafviklingen. Under stævnet, er den stævneansvarlige øverste chef, og står for afviklingen af stævnet. Den stævneansvarlige bistår den områdeansvarlige i problemstillinger m.v. Al økonomi under stævnet styres af den stævneansvarlige.

Stævneleder - Cafe.
Stævneleder Cafe, varetager Cafe, crew og underholdning. Den områdeansvarlige skal før stævnet sikre at cafeén har et godt og bredt udvalg af mad og drikke, hertil sikre indkøb af disse. Dette sker i tæt samråd med de øverige ansvarlige.

Stævneleder - Mad.
Stævnelederen for Mad sikre at der til stævnet er en god madplan, når denne er lavet, sendes den til Stævnelederen for Cafe, Crew og Underholdning.

Stævneleder - Udstyr.
Stævnelederen for Udstyr blev indført til Danish Cup 2016, og forsætter i 2017. Stævnelederen skal sikre sammen med Stævneproducenten at Amiga udstyret er klar til stævnet. Stævnelederen er med i ansvarsgruppen.

Stævneproducent.
Stævneproducentens arbejde består i at stævnet bliver afviklingsklar til den ønskede dato, og har til sin hjælp en ansvarsgruppe og tilhørende frivillige. Stævneproducenten er ansvarlig før/under/efter stævnet over for Kommune, myndigheder samt foreningen. Under selve stævnet ledes stævnet af den stævneansvarlige og ikke producenten. Under stævnet er stævneproducenten vært og repræsenterer foreningen/stævnet, og den ledelsesmæssige del står den stævneansvarlige for.

Hvem er de frvillige

Stævneansvarlig
DANIEL STEENSEN.

Stævneleder, cafe og crew
LINE KORNUM.

Stævneleder, mad:
JES NIELSEN.

Stævneleder, udstyr:
NICOLAI AMSTRUP.

Dommerleder:
EITAN LEVI.
MARTIN NELLEMOSE.

Dommer:


Cafepersonal:
LIV & MICHELLE.

Vært/Producent:
BRIAN KORNUM.

Alt-muligmand:
JAN BROCHMANN.

Teknisk Crew:
MICHAEL KORNUM.
CHRISTIAN THOMAS.

Stævneproducent:
BRIAN KORNUM

Er du interesseret i at hjælpe os til stævnet?, skriv til daniel@swos.dk

Løn / fordele

Ingen af de frivillige til stævnet modtager løn. Vi arbejder alle gratis. Som frivillig får man til stævnet mad-, og drikkebilletter som tak. Visse transportomkostninger dækkes dog for ledelsesgruppen.