Vigtig information om stævnet
Det er vigtigt du læser hele dette afsnit - opdateret 16-09-19

Tid, sted & priser

Lørdag den 23/11 2019.
Smedegade 5-7, Kirke Værløse, 3500 Værløse (Copenhagen).
Indtjekning 10.00-11.00 CET

ÆNDRING - LÆS VENLIGST::
Tilmeldingsgebyret er 150.- - Forudbetalt. (forudbetalingen åbner 1. okt. 2019).
Tilmeldingsgebyret er 175.- - Ved check-in.

Indtjekning

Du skal tjekke ind lørdag den 23. nov. iml. kl. 10.00-11.00 ved Indgang A (område A). Bemærk at du skal medbringe til tilmeldingsseddel som du enten har modtaget med posten eller via E-mail.

Det er også muligt at tjekke ind om fredagen. Bemærk vi har begrænset pladser til tjek ind fredag (det er i tidsrummet 21.00-23.00). Kontakt os venligst.

Arrangør

Arrangør: Landsstævnet i Amiga Spil udvalget, et udvalg nedsat af Amiga Club Danmark a 27.maj 1993br> Afviklingsansvarlig: Daniel Steensen, Stævneansvarlig.
Vært: Brian Kornum, Stævneproducent.
Sponsor: Furesø Kommune, BMC Denmark ApS og ACDU Group.

Rygning

Der er rygning forbudt i alle områder, med undtagelse af område D som er udendørs.

Overnatning

Det er muligt at overnatte til DanishCup, vi har plads til ca. 15 som kan sove til stævnet. Det er muligt at tjekke ind allerede om fredagen fra kl. 21, skriv venligst til Brian på brian@swos.dk for info.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikke-, madvare til stævnet. Læs mere om vores cafe under linket Cafe i menuen til sidst på denne side. Det er selvfølgelig, tilladt at medbringe mad/drikke til ens barn u. 7år.

Du er med til at sikre stævnets overlevelse ved at handle i vores cafe :-)

Spilleområdet

Det er ikke tilladt at drikke eller indtage mad i forbindelse med du spiller en SWOS kamp. Du bedes sætte din mad/drikkevare på det hertil indrettede bord som forefindes i forbindelse ved spilleområdet.

Udstyr, Superhold og egne taktikker

Superhold/taktikker:
Der spilles med superhold til Danish Cup 2019 (Superhold lavet af Poul Olsen), bemærk at det IKKE er tilladt at medbringe egne taktikker. (Vi benyttede superhold fra 1998-2010 og igen fra 2016).

Udstyr:
Der spilles på Amiga 1200 computere, og vi stiller så mange op som der er behov for. Vi spiller på op til 6x A1200 ved Danish Cup 2019. Alle vores Amigaer har gennemgået en større make-over, og har alle fået nye diskettedrev, kabler m.v.

I baren er der opsat et dommerbord, hvor du kan følge med i stillingen i netop din gruppe. Vi opsætter 2x27" skærme til formålet. Alle resultater opdateres efter turneringen ligeledes til Sensiblesoccer.de.

Caferegler & valuta

Du kan benytte danske mønter og seddeler. Du kan benytte svenske seddeler, dog ikke 1000kr seddel. Du kan benytte EURO seddeler, dog ikke mønter og 500euro seddel. Du kan benytte MobilePay. Du kan benytte VISA/Mastercard mod onlinegebyr på ca 2%.

Du skal være over 18 år for at købe alkohol i vores cafe.
Du skal være over 21 år for at købe smøger i vores cafe.
Vi kan forlange fremvisning af billede ID.
Personer kan blive nægtet køb af alkohol.

Bemærk ved handel i anden valuta end dansk, bliver evt., returbeløb tilbagebetalt i danske kroner

På eget ansvar & Værdigenstande

Værdigenstande m.v.: Du er selv ansvarlig for dine værdigenstande, såsom din pung, jakke m.v. Amiga Club Danmark erstater ikke ting som bliver mistet eller blevet sjålet.

På eget ansvar: Du deltager på eget ansvar. Bemærk at du SKAL være over 14 år for at deltage, personer imellem 14-17 skal have skriftlig godkendelse fra forældre. Alderskravet er kun gældende såfremt man ønsker at deltage, publikum er ikke omfattet af alderskravet

Afviklingen af stævnet, kamplængde m.v.

Afviklingen af stævnet:
Alle instruktioner fra crew til stævnet skal efterkommes. Groft brud på vores stævneregler kan medfører bortvisning. Afviklingen af stævnet ledes af den stævneansvarlige som er ansvarlig for at stævnet afvikles efter reglerne defineret af LAS Udvalget. Den stævneansvarlige har det øverste ansvar.

Længde på kampene:
1.runde - Gruppespillet - spilles der 3min pr. kamp.
2.runde - Mellemgruppespillet - spilles der 3 el. 5min pr. kamp.
3.runde - Kvartfinalerne - spilles der 5min pr. kamp.
4.runde - Semifinalerne - spilles der 7min pr. kamp.
5.runde - Bronze/Finale - spilles der 7min pr. kamp.

Der spilles med en 1.division og 2.division. 1.runde som spilles er kvalifikation til om man skal spille 1. eller 2.division. Kamplængde og struktur er ens for de to divisioner. Alle kvart, semi og finaler spilles på storskærm

Det er ikke tilladt at spille alle sine kampe i forlængelse.


Ting som er vigtige:
Du skal være tjekket ind SENEST kl. 11.00, er du ikke dette og du ikke har indgået en aftale om at du møder senere, vil du ikke få deltagelsesadgang til stævnet. Er du forsinket er det vigtigt du med det samme kontakter os. Bliver du forhindret er det ligeledes også vigtigt at du kontakter os.

Transport/Parkering:

Bus lige til døren: Linje 151 (køre fra Værløse Station). - se yderligere på rejseplanen.dk
Nærmeste tog stationer: Måløv S-tog eller Værløse S-tog.
Nærmeste lufthavn: Københavns Lufthavn, Kastrup.

Der er gratis P-pladser i forlængelse af bygningen - se venligst skilte ved ankomst (op til 30 pladser).

Andre vigtige links:

Cafeén - De frivillige - Områderne - Dagens program