Vi er non-profit

Non-profit - hvordan?

Landsstævnet i Amiga Spil udvalget, er nedsat af Amiga Club Danmark for at stå for driften samt afviklingen af stævnet, efter non-profit reglerne. Det driftstilskud Amiga Club Danmark normalt ville have givet til afholdelsen af stævnet, doneres til velgørenhed. Lokalerne som normalt koster penge, lånes gratis af Furesø Kommune, således der ikke skal betales leje af lokalerne.

Stævnet skal som udgangspunkt ikke give noget oveskud, men helst løbe i nul - men så kan Amiga computerene m.v. ikke holdes ved lige, så derfor er det tilladt at få et overskud på maksimalt 20% af omsætningen.

Stævnet omsætninger normalt imellem 8-10.000.-, hvilket betyder at Udvalget normalt optjener et overskud på ca. 1600-2000 kroner. Det koster ca. 1000.- at vedligeholde Amiga computerne om året, og så spares der op til fremtidige udgifter/indkøb.

Her på siden kan du læse mere om de indkøb/vedligeholdelseprogrammer vores Amigaer er igennem samt fremtige planer

Der er INGEN som modtager løn for deres arbejde.

Indkøb, vedligeholdelsesprogram samt fremtidige planer

Joysticks, indkøbt 2014
Til Danish Cup 2014 og kommende stævner, fik Udvalget mulighed for at indkøbe 20 Joysticks til 2500.-. Disse blev indkøbt i maj 2014. Disse kan frit benyttes af deltagerne.

Make-over for alle 6 Amiga 1200 computere
Til Danish Cup 2017 blev alle 6 Amiga 1200 computer set igennem og alle fik nye interne kabler og diskettedrev.
Til Danish Cup 2018 forsætter dette arbejde.